Kategoriler
Mutfak Aletleri Mutfak Bilgileri

katı meyve presi

katı meyve presi
Katı meyve presi mutfaklarımızda meyve ve sebze suyu elde etmek için kullanılır. Resimde görünen aletin benzerlerini piyasa da değişik moddellerde görmemiz mümkün. Bu alet yardımcı aksesurlarıyle birlikte kullanılarak narenciye sıkacağı veya çeşitli gıda maddelerinin doğranması için kullanılabilir.

Katı meyve presi ile domates, havuç, pancar, patates, ıspanak, kereviz, kabak, salatalık, maydanoz gibi meyve ve sebzelerin suları çıkartılabilir. Piyasa da satışa sunulan katı meyve presleri değişik model ve özellikleriyle müşterilerinin beğenisine sunulmuştur.

1 Litre ila 3 Litre arası meyve suyu sıkma kapasiteli modellerinin yanında, yardımcı aksesurlarıyla birlikte kullanılarak robopres görevini yerine getirir. Alet emniyet kilitli, kaymayı önleyici sistem ve kablo saklama özellikleri sayesinde kullanımı kolaydır. Bu aletle meyve suyu elde etmek için meyveleri seçerken olgun olmalarına ve sebzelerin taze olmasına dikkat edilmelidir. Bir başka şeye de çok dikkat etmeliyiz, bu aletle ayva suyunu çıkarmaya çalışmamalıyız.
‘Kolay Gelsin’
www.klasiktatlar.com