Kategoriler
Mutfak Aletleri Mutfak Bilgileri

el blenderi

el blenderi
Küçük Mutfak Aletleri El Blenderi Özellikleri ve Nasıl Kullanılır: Mutfaklarımızda bu küçük el aletinin önemini, yaptığı iş sayesinde görebiliriz. Bu el aleti mayonez, sos, çorba, püre, bebek maması, kokteyl, karışık içecek ve daha nicelerinin yapımında mutfaklarımızda bizlerin en büyük yardımcısıdır. Piyasada iki veya üç kademe hız ve devir ayarına sahip modelleriyle birlikte, çoğunlukla yanında mini doğrayıcı ile birlikte satışa sunulur.

Satış mağzalarında el blenderi çok şeşitli model, renk ve markalarla ekonomik fiyat seçeneği ile ihtiyaç sahiplerini bekler. Bu cihazı kullanırken meyve ve sebzeleri iyice yıkayınız ve portakal, kivi, limon gibi meyvelerin kabuğunu soyunuz. Kiraz, kayısı, şeftali gibi meyvelerin çekirdeklerini çıkarınız. Meyve ve sebzeleri küçük parçalara ayırınız ve kabı içerisine boşaltınız.

Blenderi malzemelerin yüzeyine değecek şekilde temas ettirin, aleti çalıştırın ve yavaşçacık aşağıya indirin. Bu aletle çalışırken malzemelerin sıçramasını önlemek için, kendi kabı veya derin kapları kullanmanız çevreyi kirletmeye engel olacaktır.
‘Kolay Gelsin’
www.klasiktatlar.com